Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande

Hjärtat slår i en pulserande takt
och med den pulsen följer jag
För att finna det liv jag vill ha i
kärlekens tecken den tar mig fram

Jag känner så stort för liten och stor
Jag omfamnar er i min kärlek
sänder glädjen och tacksamheten
till er

Jag gör detta för jag vill utan att
känna krav värmen som finns inom
mig är kärlekens eld,
kärleken är stor och kan läka många sår

I mötet med er andra finner jag den
men kärleken har många ansikten
att te sig på. för att älska dig och
mig behövs inga ord


Ellan




Fri vers av Ellan
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen
kraften
och
du beskriver det
Väl
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan