Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig på låtsas

 

 

Lyckliga solar värmer småbarns skinande huvuden

glansiga efter vaxning och polering av modern

fejkad perfektion som endast skänker lycka

till de som inte ser

 

Till de charadspelande

som kan skrika och ändå le




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*