Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel av eld

 

 

Under den svarta himlen

föll regnet i färg från lyktornas raka kanter

och jag såg på, regnet av eld

 

I fönsterrutan såg jag ingen spegelbild

ljuset där inne var för starkt

 

Era stumma ansiktens linjer var spända

men jag såg på i förundran hur Gud släckte elden

med sina bara händer och bara tårar

och sade godnatt när han släckte dagen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-18 21:40



Bookmark and Share


  Mackan
otroligt vacker
du skapar mentala bilder
som jag ofta själv ser
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*