Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och ibland så behöver vi en annan verklighet


Tiden faller isär och jag faller mest hela tiden


inatt
gör alla ljud ont
och vinden river hål i min hud
mitt hjärta
kommer aldrig vara tillräckligt stort
för att fylla ut dina
tomma händer och
bräckliga läppar

kanske
om livet hade bjudit på
andra statister
och ett manus med lyckligt slut
kanske
hade vi då kunnat skriva poesi
med fingrar mot naken hud

men jag
faller alltid sekunden innan
eftertexterna börjar rulla
och du
hinner aldrig förstå
hur man älskar mig




Fri vers av rainbow
Läst 932 gånger
Publicerad 2007-01-18 21:40



Bookmark and Share


  elinmaria
vilken underbar text
den berör verkligen.
2009-07-27

  Lady_A
Wow, vilken fantastisk text! Så snyggt gestaltat, den känns verkligen ända in när man läser!!
2007-03-09

  joaols
Sorglig text det här... Och bra skriven.
Första stycket tyckte jag om speciellt. Eller nä, alla tre styckerna gillade jag speciellt mycket! =)
2007-02-26

  john ekström
vilken sorglig och fin text.
Du uttrycker smärta skickligt och konstnärligt.
Hoppas du får skriva poesi med fingrar mot naken hud en dag..
2007-01-25

  Eder Krille
berör mig djupt
Ibland känns det som man faller i bitar
och får sopa upp dem vid dagens slut

gillade särskilt slutstycket
2007-01-18

  Marlene Anna Linnéa
jag har verkligen gått omkring de senaste dagarna och tänkt på just det här med att falla isär, underligt... och du berör mig så..

"mitt hjärta
kommer aldrig vara tillräckligt stort
för att fylla ut dina
tomma händer och
bräckliga läppar"

vi har samma känslor.. känns det som. och så fort det handlar om missförstånd eller att inte nå.. då är orden där i mitt hjärta och pickar..
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

rainbow