Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten som stannar

 

 

Stumheten ekar mellan mina lungor

och hela vägen upp till mitt hjärta

det känns som om något kväver mig, inifrån hjärtat

tomheten som blir utan dig, utan dina ord

dina läppar eller dina stora blå ögon

 

Mitt hjärta bankar av smärta

smärtan när du inte längre kan vara kvar

utan måste breda din vingar och flyga, bort ifrån mig

där du aldrig ens existerat

 

Stumheten den kväver mig

och tomheten

och smärtan

som är det enda

som någonsin, verkligen existerat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-18 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*