Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU är värdefull


för att ingen är som du

Du vet väl om att du är värdefull,
Värdefull i mina och många andras ögon
Du vet väl om att du är bra som du är
Du ska inte behöva göra dig till för att bli älskad
För älskad kommer du alltid att vara,
Alltid i mitt hjärta
Det spelar ingen roll att du är liten,
Du är bra på ditt sätt
Du är bra precis som du är.
För att ingen är som du




Fri vers av Elina Källman
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman