Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

 

 

Korta små sviniga män

går mellan benen på kvinnor inte ens långa

omärkta ljuger de sedan om var de varit

 

Otrogna svin!



Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 22:13



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Otrohet är ritkigt hemskt. I mitt tycke, bland det värsta man kan göra mot sin partner.

Men kom ihåg, att kvinnor kan vara lika svinaktiga i detta avseende. Det vet jag.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*