Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kallar mig ängel

 

 

Ingen ängel har väl askfärg i håret

ingen ängel har väl tårade ögon

eller krossat hjärta

 

Ingen ängel lever väl

under vatten med mörkerdjur

fast där under med mördarvalar

och isigt syrelöst vatten

 

Ingen ängel blir väl full och våldtas

Ingen ängel är väl så hemsk och självisk som jag

Blodiga armar och blåslagna ben

är inte änglar beskrivningen på ordet ren

 

Ingen ängel är väl sådan att skrika

gråta och aldrig kunna förlåta

 

Så varför kallar då min mor mig, för julängel?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-01-19 01:54



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Starkt, hemskt, gripande och grymt bra.
Det är inte den ytliga snövita skruden som gör ängeln till vad den är...
2007-01-21

  ordterroristen
vackra ord, och som Kaxe sa; väl formulerad tanke - intressant och välskrivet perspektiv. ^^ Här stavas det till karaktär ordentligt ;D


/osse.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*