Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bensinförbrukning


han körde mil efter mil

bilradiokanalen
ensamhetens ljud




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-01-19 06:19



Bookmark and Share


    Erika H
mil efter mil
genom land och skog
lugn och ro
en frihet på nåt sätt
ensamhet som kan vara skön
erika
2007-01-21

  Zam
...men i min DAF-66 finns ingen radio alls så jag förstår inte riktigt*ler rart* Fattar snygg text dock. Tjo :)
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP