Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar svävar i det blå

Drömmar svävar runt i det blå
realistiska tankar dämpar

med nödvändighet dras man ned
i den krassa verkligheten

Men drömmar är till för
att pigga upp vardagen
och behöver inga gränser




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-01-19 12:09



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En finstämd reflektion, som jag instämmer i!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP