Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste vara grym för att vara snäll

 

 

Du måste ha härdad hud

och du måste nästan tro på Gud

måste ha händer ömma men av järn

redo att fånga fall i 530 knyck

Du måste vara trygg och av leenden byggd

 

Du måste vara villig att vara grym mot dig själv

osjälvisk och enkel, okomplicerad

och nästan oexisterande

 

Det är hårt att vara snäll

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-01-19 13:28



Bookmark and Share


  Arte
Verkligen en tänkare där, fick mig o stanna upp bra skrivet !
2007-01-19

  Jack E. Gladh VIP
Det ligger mycket av sanning i din text. Du har hittat kärnan i vad det innebär att verkligen vara snäll.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*