Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att det är sant


Så vacker



så vacker

att sekunderna

stannar

och

jorden darrar

så vacker

är du

i mina ögon




Fri vers av A Ocean
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-01-19 14:56



Bookmark and Share


  jennie.
vackert...
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..