Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ den vittrar

 

 

Min själ den vittrar sönder

och jag följer den med vinden

svävar, smeker dig på kinden

gör sådant jag aldrig vågat göra

säger sådant som jag önskar

att du egentligen kunde höra

 

Vinden viner vindar upp på kullen

grön, den sluttar mot världen

den sluttar ner mot havet

alla molekyler särar, på varandra

lämnar min kropp i skimrande moln

 

Levande drömmar

som lämnar borgen för att finna, livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-01-19 15:36



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*