Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag och jag är verklig!

 

 

Ser du mina blå ögon

de som ser på dig

Lyssnar du på mina läppar

de såriga läpparna som rör sig

här framför dig

 

Hör du orden som jag stavar fram för dig

ser du håret, det viner i vinden

 

för Jag Är Verklig

precis som du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 129 gånger
Publicerad 2007-01-19 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*