Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vita staket är trasigt

Det vita staketet kring min tomt är trasigt
Färgen börjar flagna och
Grinden som jag tänkte stänga uppbruten

Det var ett högt, starkt staket kring min tomt
Som du rev
Planka för planka

Du byggde nytt kring våra kroppar
Och rev det igen
När det blev för trångt

Det är tomt på min tomt
Det vita staketet kring min tomt är så trasigt
Och jag vet inte var
Jag ska börja bygga




Fri vers av Poison Ivy
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-19 22:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är ju skönt att du inser
att byggande oftast är ens eget ansvar
men om det går snett kan
även det vara en del av ens eget ansvar

justa puckar, hur som, i klarspråk
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy