Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnelseende

jag kan tacka
mitt tunnelseende

för att jag såg
ljuset i tunneln




Fri vers av Anders P VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-01-19 22:27



Bookmark and Share


  sol
här har du väl satt ett bra namn på mannens styrka
- med humor och kraft!
2007-01-20

  Söder
Bra! Gillar den här.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP