Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonljus


molnen speglade solen
lätt vinterrosa

snöns färg var mörkblå





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-20 10:21



Bookmark and Share


    sunnanvind
Javisst kan det vara
så, igår var det så här.
underbara kontraster!
2007-01-21

    Erika H
en underbar målning
ljuvligt mjuk
tack
erika
2007-01-21

  Anders P VIP
du målar vackert.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP