Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett tuggummi under skon....

och han vandrade hem så naken i natten
men med dubbla lager kläder
så öppen, så som ett blödande sår
naken, utlämnad och alldeles söndrig

månen hade blottat honom
inför alla hans frågor som sökte svar
när hennes hånleende
spottade i hans ansikte

han värkte och han märkte
att värmen inombords bultade
av förträngningens kyla
till dofterna av dålig tonårsfylla

nekandet gjorde ont, men ändå
så värkte skrattet djupare in
i själens labyrinter där han gått
så vilse, så många gånger

så där gick han
naken, utlämnad och alldeles söndrig
som ett tuggummi under skon
så öppen, och söndertrampad

fast!




Fri vers av Fredric
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-01-19 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric