Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vhs


hyrde film igår
bananer i pyjamas

mitt barns favorit




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-01-20 10:33



Bookmark and Share


    Erika H
suck
signaturen är gjord att driva föräldrar till vansinne
men man kan stå ut
ett tag i alla fall
ler
erika
2007-01-21

    sunnanvind
Ja, den gillas här oxå!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP