Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkflickor, fickpojkar och sura gamla gubbar

 

 

Ena benet trär han i byxorna med ena benet på marken

trädet klättras det i, gamla Jansson blir galen och det blir en massa tjiv

när pojkflickorna och fickpojkarna pallar äpplen från hans gröna träd

Och han höjer näven och skriker ni ska få era små...! Aj!, klagar han när han plötsligt får ett äpple i huvet

svänger runt och får se en liten pojk med stora fickor på endast 3 vårar stå med fickorna fyllda av äpplen

och han mumlar surt på vägen in i sitt hus

bort från den lilla pojken liten som en mus

bla bla bla, de börjar jäklas så jädrans tidigt nu för tiden

de borde veta hut!

 

 

Pang och ännu ett äpple träffar han gråstråns beklädda huvud

och de små springer fnittrande därifrån

 

De får lära sig en annan dag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*