Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sucre d\'amour, sans toi je suis perdu


Sötsuget tilltar

Kom, ha vägarna förbi!
Du, kärlekssocker




Bunden vers (Haiku) av frozen_yoghurt
Läst 779 gånger
Publicerad 2007-01-20 23:44



Bookmark and Share


  sorgsen
Ja, den här texten suger iallafall till sig kicka repliker *himlar åt sig själv och nedanstående*

Söt var den iallafall. Det står CARL över ditt vackra leende
2007-02-06

  Arte
Oj va sött man får ju nästan hål i tänderna hehe
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt