Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Varför tycker folk att mina ögon
glittrar...
Ser dom inte smärtan därbakom?
Dom ser inte allvaret bakom allt
Att jag sett så mycket
men ändå kan le ...




Fri vers av sunnanvind
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 00:04



Bookmark and Share


  issac.a.m
för i dina ögon bor måne,solen och tusentals stjärnor
2007-03-08

  devilsangel
Ögonen är själens spegel, och din själ är vacker och glittrar av värme och omtanke för andra.

Du har antagligen sett så mycket att du omedvetet döljer smärtan långt bakom så inte vem som helst kan se. Men det finns de du aldrig kan lura...
2007-03-07

  Gunilla Karlsson
vacker, så är det...
2007-01-23

  SusanneStrömstedt
Vackert
2007-01-23

    Anselm
Kampen är skatten, man ler för att skydda den, det man sett blir ens visdom, utan det är man ingen, bara likgiltig.
2007-01-21

  Mr G
Ögon har en förmåga att vara iögoninfallande.
Man läser mycket hur ögonen spelar.
Ögon har en besättning av instrument som kan spela en
hel symfoni.
Men ändå kan man urskönja en smärta i ögonvrån.


En bra dikt ur människans perspektiv

Mr G
2007-01-21

  Jack_iX
Ögon sägs vara själens ögon ...
Själen kan bli sårad men aldrig ändras !

Vackert o tänkvärt ...
2007-01-21

    Lindizz
bra...de där känner jag igen...
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind