Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Skyddsnätet sviker (Kåseri)

 

 

Alla vet vi ju hur hemskt det är när ens kompisar alla har någon och man själv inte har det. Det får en bara att sakna det hela, kärleken så mkt mer, och då talar jag inte om den där ursäkta språket nu men skitkärleken där allt (ironiskt nog) bara slutar med skit! Utan om den där kärleken som alla andra utom en själv verkar ha.

 

Man känner sig mer ensam än någonsin för att inte ens kompisarna har tid att vara med en och De ska ju vara ditt skyddsnät!

 

Vart du än går, Om du går i ett köpcenter, i en vanlig affär, ute på gatan eller bara sitter lugnt på en restaurang eller till och med på biblioteket så är det helt och hållet oundvikligt att träffa på några av dem, någon som är nykär och som lämnat sin ensamma kompis helt ensam som en hund utan mat eller vatten, utan en flotte för att överleva.

 

Men inte ska de väl känna sig elaka eller taskiga men så fort någon funnit kärleken så existerar Inget annat än den man älskar, hela världen suddas ut och Du med den.

 

Så den oändliga frågan

 

 

Förälskade kompisar, Inspiration eller bara Irritation?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 128 gånger
Publicerad 2007-01-21 03:23



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Är man nykär, så är det svårt att inte tänka på den där underbara flickan! Man saknar henne varje sekund man är utan henne, och hon är ständigt i tankarna.

I början av ett förhållande, så tycker jag inte att man ska klaga på sina kompisar om de spenderar den mesta tiden med sin partner.

Men ju mer tiden går, så kan man börja ifrågasätta. Men det är så mycket som kan spela roll. Om det är distansförhållande t.ex. då förstår man ju att helgen går åt att åka till sin käraste.

Men om man bor i närheten, och träffas dagligen, och inte kan träffa sina kompisar utan att dra med sin partner, så är det för mycket, tycker jag.

Man ska ha tid för både vänner och kärlek.
Båda är så oerhört viktiga.

och.. det är större sannolikhet att vännerna stannar kvar, och inte sviker en riktigt ordentligt och lämnar en ensam med ett blödande hjärta.

Men det kan väl också hända, antar jag, tyvärr.
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*