Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är livet med mig

 

 

Jag ler mot dig

så länge Du ler mot mig

 

Jag kramar dig och inte krossar

så länge Du inte krossar mig

 

Men jag kan inte säga att jag bara älskar dig

tills den dag du säger att du inte längre älskar mig

för min kärlek är inget lätt att skaka av

det är inget du får på en dag

 

För den är värd så mycket mer

än att slösas på någon

som endast vill trampar ner

hela min värld

 

Men jag lovar dig

så länge du vi skiner solsken

tillsammans

och du inte sätter eld på mig

så ska jag vara snäll mot dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-01-21 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*