Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min alldeles egna mördare

 

 

Blå ådror skymtas alltför sällan under denna tunna vita hud

ärrad av skärsår och allt mitt hat mot världen

och nu även Gud

 

och jag når dem aldrig

med mina vassa verktyg

 

Verktyg vilka är för att rädda Mig från allt annat, än mig själv

trots att mitt värsta fiende och mördare

 

Är Jag!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2007-01-21 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*