Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Du trasslar sönder mig.
Gör mig till spillror.

Dina känslor
Mina känslor

Vill så mycket
Kan så lite.




Fri vers av Tezz
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Trassla dig ur...
Kram!
2007-01-21

    raggnarr
Livet i ett nötskal. Läckert.
Raggnarr!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.