Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under en lång tid av mitt liv var jag ledare och tränare i fotboll. Laget fanns i den absolut sista serien, och för det mesta absolut längst ner i tabellen. Här följer några ord om att vinna.


Vinst.

Vi vann i dag.
Vann ni?
Ä du förvåna?
Skull ja int var dä?
Då ha ni väl fiir?
Näj int ett dugg.
Vafför int dä?
Vi va så chåkka.
Va ni chåkka?
Ja vi ha ju vônn.




Fri vers av raggnarr
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr