Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

En tår rinner sakta
ner från min kind

Ensam!

Jag!

Ensam!

Om jag blundar finns du här!

Kan känna din värme.

Dina andetag mot min hals.

Hur din kropp skriker efter min närhet.

Men, trots det.

Ensam!




Fri vers av Tezz
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.