Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trôlltyg.

Trôlltyg finns
int bar i skogera
di finns att
utti stôgera åkkså.

Di kan va fiin
te utseen sett
män inni huvve
finns att tankera.

Så akkt er noga
fôr di vakker trôlla.




Fri vers av raggnarr
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr