Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kort om känslor och att vara nära.


Att älska

Talaren talar många språk
men kärleken talar alla.
Om än rikedom kan vara bra i sig
tänk då på orden jag älskar dig.

Dessa ord som kommer från hjärtat
har en särskild innebörd.
Det är ord som kommer av känslor
till en älskad som själen berör.

För när själar har något gemensamt
och går framåt mot samma mål.
Det är rikedom som kallas för kärlek
och den alla motgångar tål.

Men även den starke kan vackla
liksom kärlek som motgångar får.
Det kallas för prövning i livet
men kan i hjärtat sätta sitt spår.

Så ta aldrig allting för givet
utan vårda din kärlek så ömt.
Då får du en lycka i livet
och i hjärtat problemen du glömt

Lejon-2007




Fri vers av Per-Gunnar Lejon
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så sant så!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Lejon