Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostdialog




Har du sett när dom
parar sig
frågar han

Vilka då
undrar hon

Snöflingorna

Igår kom dom parvis
idag är det singelflingor




Övriga genrer av Bim
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:58



Bookmark and Share


    eva m h
mmm...frukostflingor!
2007-02-05

  Hildegun Relefors
Visst är snön välkommen nu, ren och vit och lättsinnigt yrande!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim