Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en jävla panodil mot olycka


det är som en kramp
som kommer sisådär
någon gång i veckan
stannar ibland mer än en månad
stannar ibland i en dag
men kommer alltid tillbaka
ja sara, den kommer alltid tillbaka


och min inre doktor talar om för mig
att
den som tror att den är lycklig
kommer snart få ett svidande besked
från hjärnan?
troligtvis från hjärtat

lycka stannar inte särskilt länge
det verkar ju vara någon regel
men för fan
GE MIG EN JÄVLA PANODIL DÅ

låt mitt lyckorus hålla i sig
bara denna gången


?




Fri vers av starsail
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-01-21 18:06



Bookmark and Share


  joss
ja, när lyckan väl håller i sig händer någonting förskräckligt. mycket bra skrivet!
2007-02-20

    Sushi
SÅ bra med frågetecknet i slutet, förstärker hela grejen. sen, älskar din bild. svartvitt+mej=I like
(+ att du är väldigt fotogenique)
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail