Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Jag har länge önkskat
att du ska vakna upp
och tänka på mig

Jag har länge önskat
att du ska se
att jag är just som dig

Jag har länge önskat
att du ska ta din hand
så hårt i min

och viska tyst att jag är din




Fri vers av Elie
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-21 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie