Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007


instängd i en plåtlåda
fann han

en frihet han inte förstod




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-01-21 21:21



Bookmark and Share


  Sunlight
Klockren! Dina ord finner vägar utanför det invanda, med en frisk fläkt i hand. Underbart!
2007-01-24

    Erika H
mil efter mil
tankekraften flödade
och friheten satt berdvid
snyggt!!!
erika
2007-01-23

    Någonting
Mycket bra tycker jag!
2007-01-22

  Anders P VIP
Just denna obegripliga frihet känner jag igen.
2007-01-21

    sunnanvind
Interssant, vad tänker du på?
Man blir nyfiken!Kram!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP