Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkmassor på mentalsjukhusets krossade drömmar om hjärtan- avdelning

 

 

Inmurad i väggar av söndrande bubbelpapper

omringas jag av folksamlingar utan ansikten

De skrattar åt mitt oformbara ansikte

som alltid hänger i mungiporna

och åt mina osymetriska händer

 

Och jag blundar för att stänga dem ute och glömma allt

men de smäller mina bubblor och raserar därmed, Hela min värld




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-01-22 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*