Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta drömma

 

 

Kriget har endast börjat

snälla du, sluta drömma

kan inte med att se dig så här sårad

trots att jag önskat dig all smärta i världen

och då all smärta som jag bärt och ännu bär

i mitt eget sorgsna hjärta

 

Men trots att det var även du som orsakade all den smärta

så kan jag inte med att se dig gå på vägen

som kommer att krossa ditt hjärta

 

Så Snälla du, sluta drömma

för att drömma som jag

ger dig endast hundratusen olika tårar

och tro mig du vill inte vara här

när kriget väl börjat

 

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-01-22 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*