Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg

 

 

Flyktiga skuggor

passerar rosenbuskar

I natten är allting grått

som i en gammal film

och ingen ser skillnaden på varandra

för en gångs skull kan vi leva

utan att döma varandra, efter färg




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-01-22 03:36



Bookmark and Share


  Bissen
5 poäng till dig! Bra tanke... Tänk om vi en dag kunde leva med färg, utan fördom...
2007-01-22

  "Silver" VIP
"Flyktiga skuggor
passerar rosenbuskar"

Det är som att det är där färgen försvinner och övergår i grått.
Bra skrivet, med få ord, om ett viktigt budskap.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*