Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daniel.O

 

 

Daniel nu ska jag vara ärlig, helt öppen mot dig

Så! ditt namn är nu blottat vad ska du göra stämma mig!?

Jag borde slå dig, tills du inte längre kan röra en fena

jag borde sparka dig tills du ligger lika fallen som mig

och inte ens kan stå på bena

 

Men jag är inte som du

jag kan älska, lita, lyssna och respektera

så jag är inte alls som du

för det enda du gör är att döma

alla andra efter det förflutna

aldrig för hur livet är just Nu!

 

För du lever i det förflutna

bland inbillade rosenblad i ett rosentaggshav

och idiotiska fantasier och lögner

 

Snälla du väx upp och visa Dig

och inte den du så intensivt visar upp för mig

Den gammelunga mannen fylld av hat

bara öppna ögonen för en sekund

så kanske du skulle se så mycket mera

 

Men jag slår dig inte

utan låter dig stå på bena

för all den smärta som du

sadistiskt nog utsatt mig för...

 

Jag skulle aldrig kunna vara så grym




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-01-22 03:47



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Bra, hoppas du sagt det till Olle bara. Men döm inte honom för att leva i det förflutna, det är lätt att göra. Alla har en bakrund, bara att acceptera, men visst han e lite svår att ha att göra med verkar det som. Klös honom ;-)
2007-04-11

  Carin
BRA sagt!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*