Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I need somebody to keep me alive!

Utanför det rum jag sitter i ramlar de vita fläckarna ner på marken
Kylan tränger sig närmare inpå och våldtar mig sakta
Ensamheten visar sig och jag försöker gömma mig
Men den ger inte upp sitt sökande
Jag ringer dig och du lovar att komma
Men du kommer inte
Utan det ända hjälpmedlet jag finner är en kniv
Jag låter den sakta närma sig min hud
När allting håller på att dö

Känslomässigt sjuk!


Cigaretten släcks återigen av en tår som faller från mina ögon
Och jag skakar, snälla kom och håll om mig
Jag är för långt bort för att du ska höra mig
Och rädslan vilar vid mina fötter
Jag skriker och skakar inte bara för att jag är rädd
Jag är ledsen, översvämmad sorg tar ut sin rätt

Jag håller sakta på att ta mitt liv
Jag håller snabbt på att dö ut

Jag ringer dig igen
Och du förstår att det är allvar
Du lovar att komma, men åter igen dyker du aldrig upp
Jag faller i extas och kan inte se eller höra om du skulle komma
Men jag vet att du inte kommer att komma
Jag hör att röster talar om för mig
Att du inte bryr dig, inte tycker att jag är värd dig

Men jag behöver någon som står stadigt på jordens allt hat
Behöver någon som kan dra mig upp när jag är i detta tillstånd

Jag faller
Jag gråter
Jag är rädd
Jag vet inte om jag orkar eller klarar av mer nu
Jag håller på att bli dödlig




**********************************************************








Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-01-22 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak