Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi möts och vi känner men omständigheter och tillfälle gör sitt


Att låta hjärtat känna

att låta ögat se på dig

att låta hjärtat känna

att öppna famnen

och släppa dig in.


jag möter din blick

jag känner i mitt hjärta

jag trivs i din famn

men kan inte släppa dig in.


och det gör att

rastlösheten kommer

och går, hjärtat gråter

men i ögat visar jag ingenting




Fri vers av Ellan
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:52



Bookmark and Share


    Camillaa
den känns,
fan så bra

/ C
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan