Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om du vet


Jag undrar om du vet
hur jag drömmer mig bort
och längtar efter dig
snälla älska mig

Jag undrar om du ser
glöden i mina ögon
leendet som strålar
längtan hugger som nålar

Jag undrar om du känner
mina känslor i dig
om du längtar lika mycket
efter det andra stycket

Jag undrar om du anar
allt det som sker
i mitt huvud om natten
när jag drömmer att du är skatten

Jag undrar om du vet
hur mycket
jag tänker på dig
snälla säg att du älska mig






Fri vers av Elie
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-01-22 11:40



Bookmark and Share


  Freeman
0-0

Underbar dikt...värme och kärlek som du sätter ord på, på ett fantastiskt sätt, man ryser!
2007-01-23

    Lindizz
mycket bra dikt...om känslor
2007-01-22

    Camillaa
jättebra srivit
mycet känslor :)

/ C
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elie