Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar att vända slutpunkten åt ditt håll

 

du vet att handskas

med slut

ända

tills

 

vi börjar

om igen

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-22 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma