Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tycker om att vandra i skogen och känna hur den ger mig ny energi.


skogens magi

solen slänger långa blåa skuggor

mellan träden, och samtidigt

gnistrar snökristalerna på backen.

och i denna förtrollande

syn skyndar en ekorre förbi.

ekorren som säger ut med det gammla

och in med nytt..


samtidigt tar en talgoxe

ett språng och kvittrar på sitt språk

tiilliiit tiiillliit.

och under lövhögen som

döljs av snö sover

igelkotten sin vintersömn

och i hjärtat släpper

den kärleken in ..


så om man lyssnar

på naturen och djuren

så talar de till oss

bara vi lyssnar och ser

så talar rådjuret om

skönheten i ditt liv.


så vandra in i skogens

magiska värld, se skuggornas

dans och upplev

de skogen ger här och nu..






Fri vers av Ellan
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-22 22:01



Bookmark and Share


  Söder
Så vackert...naturen talar till oss och inspirerar...djuren, växterna talar med sitt eget språk...*ler*
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan