Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Tårar rinner ner på mina kinder
Orkar snart inte mer
Alla dessa hinder
Ingen mitt hjärta finner
Knappt några vänner man har
Det är nog meningen att jag ensam i livet ska vara

Samma sak varje dag
Massa frågor
Men inga svar
Livet är ingen lek
Vad är det jag inte förstår
Det är ju bara svek
Vill inte va svag

Vad ska man ta sig till
Ingen vet vad jag vill
Ingen förstår
Döden lurar i ett hörn
Är rädd för mig själv
Ändå vill du jag ska fortsätta
För vill inte livet mer tugga




Fri vers av Lidde
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-01-23 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde