Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Force Majeure

Kärleken kan enklast beskrivas som Force Majeure,
du är utom kontroll, så kär, så du tror att du dör.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-23 07:58



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Härlig beskrivning, och så sann....
2007-01-23

    sunnanvind
Jajamen!!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver