Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Timmar av väntan och längtan efter dig.
Som om du vore min tjej,
Om du bara kom fram och kysste mig

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar

Snart kommer du förbi, och tittar på mig,
Som du aldrig sett en son kille som jag förut.
Den där blicken med ögonen som bara du kan ge.

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar

Jag vill så gärna vara i din närhet.
Det är bara du som får mig att må så bra
Jag har aldrig känt så för någon förut.
Det är som en blixt slagit ner i skallen på mig,
Och fått mig att bara tänka på dig.

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar

Jag skulle göra allt för dig,
om du bara blev min
Jag kan inte be dig att förstå,
Jag kan bara hoppas att du känner något för mig.
I kärlek finns ingen lag.
Jag vet att du känner precis som jag.

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar

Om du bara var här,
och fick läsa detta jag skriver
Men detta lär inte hända,
Även om de skulle få livet att vända

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar

Om alla var som du, vore det så enkelt
Men alla har inte dom där vackra tindrande ögonen
och det där leendet, som bara du har, som gör livet värt att leva.

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar

Jag vänta och längta på dig.
Ta den tid du behöver.
Jag kan vänta och längta hela livet.
För ingen är som du,
Du vet var jag bor.

Åh vad jag längtar, Åh vad jag längtar










Fri vers av Lidde
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-23 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde