Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Du längtar efter mig, det vet jag!
Och jag längtar efter ditt vackra leende in till mitt.
Dina ögon ditt vackra hår och dina fina tår
Åh Jag älskar dig så!!

Var finns du som jag gillar så mycket
Var är det där leendet jag väntar på att se en gång till,
Allt kanske bara är en dröm, men mitt hjärta brinner för denna tjej
Åh Jag älskar henne så!!

Var hon nu finns det är de enda jag inte minns,
Hon gör mig glömsk, så det enda jag kommer
ihåg är hur vacker ,söt och vilket hjärta hon har.
Åh Jag älskar dig så!!

Hoppas du förstår, jag längtar efter dig så.
Det faller en tår, hela tiden jag undrar hur du mår.
Dagar går, och det är mycket jag inte förstår
Åh Jag älskar dig så!!

Hon gör mig galen, jag vet inte vem jag är eller vem hon är,
Men jag vet att jag håller henne kär. Åh om hon var här
Så här känner jag, i kärlek finns ingen lag,
För det är bara du som får mig att må så bra
Åh Jag älskar dig så!!




Fri vers av Lidde
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-01-23 11:30



Bookmark and Share


  volatile
åh. har läst några av dina dikter nu och jag måste bara säga att du skriver så himla gulligt på nåt sätt. du använder dig av ord och menignar som skulle låta som klyschor om andra använde dem men när du har dom låter det bara så jäkla gulligt och livsbejakande.

"Du längtar efter mig, det vet jag!"

jag tror att du har kvar något av ett barns naivitet och tilltro till allt, och dess barnsliga lycka och vemod. det är helt underbart, förlora aldrig det!!!

och din bild är underbar, du ser ut som en oerhört ärlig och glad och snäll människa.
2007-01-23

    Jennie1127
"dina fina tår" :)
fint!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde