Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGENTING

hur kan ingenting

vara så tungt

att bära?

känslan

av att vara

ingenting

förlamar min kropp

och mitt hjärta är fullt

av blötsnö

~2007~




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-01-23 15:26



Bookmark and Share


    wilja
tungt.
man förstår helt och hållet. hur ingenting kan väga så mycket tyngre än ialla fall någonting.
och riktig blötsnö är precis sådär tung, blöt och kall.
bra!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP