Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett trasigt hjärta kan man inte laga med ett plåster.


Broken

My car war broken so I took the train. My heart is broken but no one could fix it again. You hurt me so deep, all the way in to my soul. I wish I could say godbye. But you lost control.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-01-24 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är bra johanna! Den är jättebra, känsla! oh my!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit