Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en dag

 

 

Kanske ses vi en dag

Han och jag

 

Ja kanske ses vi en dag under bar himlen

Där stjärnor glimrar i mörkret

 

Kanske ses vi igen, en dag

Bara du och jag

Under livets strålar

Mellan snökorns fall

Ska jag se hans hårs mörka svall

som en våg i havets glitter

En sen-sommardag

 

Kanske ses vi en dag

Mellan himlar och jordar

Där himlen inte längre skils från världen

Och det är bara vi två

och vi-

 

Tillsammans vi gå- Evigt

Och hålla handen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-01-24 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*